• a
 • Deze trainingen zijn bedoeld voor teamleden die hun bewustzijn en kennis willen vergroten over het eigen gedrag en het gedrag van de omgeving. Tijdens deze trainingen krijgen teamleden de noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn om effectief met elkaar als team te kunnen samenwerken. Leer elkaars kwaliteiten kennen en in te zetten op het werkvloer, om goed te kunnen functioneren als één team.

  Bent u opzoek naar een geschikte training voor uw team? Klik dan op 'Lees verder'

  ‘’De veranderingen die wij zoeken, zitten altijd in onszelf”

  Lees verder

 • b
 • Combitraining: Muziek & Teamontwikkeling                                                                                                                               
  Deze training duurt anderhalf uur tot twee uur. Aan de hand van leervragen in het team stel ikzelf een programma op. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: communicatie, samenwerken, krachtig presenteren, leiderschap, rolovername, groepscohesie, zelfvertrouwen, stevig voor de groep staan, teamspirit etc. Naast de aangegeven onderwerpen is het ook mogelijk om samen met mij een onderwerp te bedenken dat passend is voor de doelgroep of dat gericht is op een bepaald thema.

  Lees verder

 • c
 • Opzoek naar een manier om direct impact te maken op het energieniveau van jouw werknemers? Kies dan voor de muzikale energizer van ‘Less is More’, waarbij alles draait om fun, verbinding, contact en uitdaging. Tijdens deze activiteit zet ik de hele groep op muzikale wijze in beweging. De groep heeft tijdens dit muzikale spektakel tijd om de energie weer te laten stromen en om even letterlijk los te schudden. 

  Lees verder