• Visie zonder actie is een dagdroom.
  Actie zonder visie is een nachtmerrie

 • Coaching particulieren

 • a
 • Een groot deel van ons leven besteden wij aan werken. Meestal wordt ‘werken’ gekoppeld aan een baan, een functie of een taak. Het is daarom belangrijk dat je voldoening en plezier uit je werk kan halen. Plezier in je werk betekent dat jij je talenten en kwaliteiten vrij kan ontwikkelen en uiten.

  Loopbaancoaching is bedoeld voor mensen die begeleid willen worden bij het verder ontdekken en ontwikkelen van een volgende stap in hun loopbaan. Als coach help ik jou om beter te functioneren in je huidige of toekomstige baan. De lengte van een traject is afhankelijk van de specifieke vraag en de omstandigheden.

  Thema’s die aan bod kunnen komen zijn:

  Lees verder

 • b
 • Persoonlijke coaching is bedoeld voor mensen die een beter beeld willen krijgen van hun eigen kracht, talenten en kwaliteiten. Persoonlijke coaching beslaat een breed spectrum van aspecten waarbij je gecoacht kunt worden. Het kan hierbij gaan over bijvoorbeeld vaststellen van waar je staat in het leven, jezelf ontdekken, zaken in het juiste perspectief te plaatsen, het stellen van doelen en het zetten van stappen om deze doelen te bereiken.

  Thema’s die aan bod kunnen komen zijn: Grenzen aangeven, Kwaliteiten en vervormingen, Missie en visie, Emotionele blokkades.....

  lees verder

 • c
 • We ontkomen in deze samenleving niet aan stress. Steeds meer mensen hebben daar last van. Je ervaart dat stress een grote invloed heeft op je werk en privé. Langdurig stress kan leiden tot stress- en burn-outklachten. Als je een burn-out hebt dan voel je je lichamelijk, emotioneel en psychisch totaal uitgeput, waardoor je niet meer in staat bent om normaal te functioneren, in je dagelijkse werk en/of je gezin.

  Als je vermoedt dat je een burn-out hebt, kun je het beste eerst naar de huisarts gaan voor een definitieve diagnose. Symptomen van een burn-out, zoals de extreme vermoeidheid, kunnen ook andere medische oorzaken hebben.

  Lees verder

 • d
 •  Zit je lekker in je vel?

  In dit coachingstraject worden de psychische - en fysieke klachten tegelijkertijd in behandeling genomen. Uit ervaring blijkt dat coachees door deze vorm van aanpak sneller in balans komen, sneller resultaat boeken en sneller hun doel bereiken.

  Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als wij de signalen van ons lichaam voorbijgaan, kan dit leiden tot chronische lichamelijke klachten. Het worden lichamelijke klachten, waarvan de oorzaak meestal onduidelijk is.

  Regelmatig heb ik met klanten te maken die naast de psychische problemen ook fysieke klachten hebben. Deze fysieke klachten zijn oa: vermoeidheidsklachten, futloos voelen, buikpijn, rugpijn, hoofdpijn, kniepijn, schouderpijn en nekpijn. Als je .....................

  Lees verder

 • e
 • Een scheiding of uit elkaar gaan is vaak een ingewikkelde periode in iemands leven. Emoties kunnen hoog oplopen, wanneer jij je probeert aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Vaak heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Het is een periode van verwarring, conflict met jezelf, boosheid, verdriet en eenzaamheid.

  Na de scheiding ontstaan er veel persoonlijke vraagstukken die je bezig houden om met de nieuwe veranderingen in je leven om te gaan. Met deze vraagstukken kan ik je als coach helpen. Door samen naar je individuele situatie te kijken en je te ondersteunen bij het maken van positieve veranderingen. Als coach kan ik je helpen om je ervaringen in je voorbije relatie om te zetten in levenslessen.

  Lees verder

 • f
 • Inspiratiecoach

  Ben je de twinkeling in je ogen kwijt? Voel jij je niet productief? Staat jouw energie op een laag pitje op dit moment? Als inspiratiecoach help ik je graag weer op weg om de positieve energie en de glans terug te krijgen.

  Inspiratiecoaching is niet alleen bedoeld voor mensen die vastlopen in het leven, maar het is ook bedoeld voor mensen die inspiratie nodig hebben om een project aan te pakken, opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging, zich verder willen ontwikkelen of meer inzicht willen in hun leven.

  Lees verder