• Coaching en Fitness

 • Zit je lekker in je vel?

  In dit coachingstraject worden de psychische - en fysieke klachten tegelijkertijd in behandeling genomen. Uit ervaring blijkt dat coachees door deze vorm van aanpak sneller in balans komen, sneller resultaat boeken en sneller hun doel bereiken.

  Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als wij de signalen van ons lichaam voorbijgaan, kan dit leiden tot chronische lichamelijke klachten. Het worden lichamelijke klachten, waarvan de oorzaak meestal onduidelijk is.

  Regelmatig heb ik met klanten te maken die naast de psychische problemen ook fysieke klachten hebben. Deze fysieke klachten zijn oa: vermoeidheidsklachten, futloos voelen, buikpijn, rugpijn, hoofdpijn, kniepijn, schouderpijn en nekpijn. Als je te maken heb met lastige situaties in je leven en je zit niet lekker in je vel, gaan de emoties steeds hoger oplopen. Door de emotionele gevoelens ga je in de overlevingsstand. Een moment in een overlevingsstand is niet erg, maar dagelijks in de overlevingsstand, is belastend voor je fysieke gesteldheid.

  Een fysieke klacht is meestal een weerspiegeling van wat er allemaal in je lijf gebeurt. Denk aan regelmatig stress, spanningen, slecht slapen, negatieve gedachten, vast houden van negatieve emoties of niet willen/kunnen loslaten van oude problemen/patronen etc.

  Kies jij voor deze vorm van coaching, dan krijg je Persoonlijke coaching van mij en word je begeleid door een ervaren Personal Trainer.

  Persoonlijke Coaching

  Persoonlijke coaching is bedoeld voor mensen die een beter beeld willen krijgen van hun eigen kracht, talenten en kwaliteiten. Persoonlijke coaching beslaat een breed spectrum van aspecten waarbij je gecoacht kunt worden. Het kan hierbij gaan over bijvoorbeeld vaststellen van waar je staat in het leven, jezelf ontdekken, zaken in het juiste perspectief te plaatsen, het stellen van doelen en het zetten van stappen om deze doelen te bereiken.

  Personal Trainer

  Een personal trainer is iemand die alle kennis, kwaliteiten en ervaring van een fitness trainer in huis heeft om jou persoonlijk te begeleiden. De trainer stelt voor jou een bewegingsplan of trainingsplan op aan de hand van je wensen, doelstellingen en behoeften.

  Resultaten van dit coachingstraject

  • Minder somberheid, meer positiviteit in denken, voelen en doen. 
  • Minder passief/remmend gedrag, actievere houding en meer stromende energie. 
  • Weg met angst en negatieve gedachten, meer hoop, inspiratie en ruimte.
  • Minder gevoelens van teleurgesteldheid en twijfel, meer (zelf) vertrouwen en zekerheid, daadkracht, overtuiging
  • Je gaat minder piekeren, meer voelen en focus op de eigen binnenwereld.
  • Sneller verdwijnen van de fysieke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, rugpijnen, schouder- en nekklachten.
  • Conditie gaat vooruit.
  • Ervaar ontspanning van je lichaam.
  • Je wordt bewust van je lijf

  Procedure 

  Persoonlijk aanmelding kan via de telefoon, via de e-mail of via het aanmeldingsformulier op de site.

  Na aanmelding nodig ik je uit voor een intakegesprek, omdat ik het belangrijk vind om je te leren kennen. Nadat het duidelijk is waar jij aan wil gaan werken, maken wij een afspraak over het vervolgtraject.

  Na het intakegesprek neem jezelf contact op met één van de aangegeven Personal Trainers op de site. In je eerste kennismakingsgesprek met de Trainer bespreek jij je wensen, doelstellingen en behoeften. Aan de hand van dit gesprek wordt er een bewegingsplan of trainingsplan opgesteld. Na goed keuring van dit plan start je met je training.

  Kosten

  Je krijgt twee aparte facturen. Eén voor de coachingsgesprekken en één factuur van de Personal Trainer. Ga naar kopje Tarieven voor de kosten van het coachingstraject. Neem ook contact op met de gekozen Personal Trainer en informeer wat de kosten zijn van dit trainingstraject.

  Voordeel: Maak gebruik van deze vorm van coaching en ontvang 10% korting op de coachingsgesprekken.


 • Wil je ook professionele begeleiding tijdens het gehele proces van dieetadvisering en lifestyle, kies dan voor Slim Fit